14-07-08

Joris wint in Vilvoorde

Het zat er al een tijdje aan te komen. Joris was al het hele seizoen goed op dreef, en volgde nauwgezet zijn voorbereidingsschema's. Het voorbije weekend was het dan bingo ! De eerste triathlonzege is binnen. Van harte proficiat ! Meer nieuws heb ik niet, maar kan misschien met een reactie...

23:16 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

mn eerste... Zondag zakte ik af naar Vilvoorde om er te starten in de vernieuwde kwarttriatlon. Ik kwam heel ontspannen aan de start, de conditie zat goed en een blik op het deelnemersveld deed me al dagdromen.
Zaterdag had ik reeds gezwommen, en zowel de 5000m en 1000m gewonnen, het werd dus afwachten wat de schouders zouden doen op zondag.
Van bij de start heb ik de gaspedaal helemaal ingedrukt en me meteen aan de leiding gelegd. Ik kwam uit het water met een ruime voorsprong van ruim 2minuten. bij het fietsen kon ik verder uitlopen tot een wel zeer comfortabele positie, 4'30 op een groepje van een tiental atleten. Op het zeer bochtige parcours was alleen rijden geen overbodige luxe.
De laatste wissel is er wel een voor in de boekskes. Nadat ik nog slechts op 1 schoen steunde reed ik over een hobbeltje, mijn schoen klikte uit de pedaal en daar zag ik de kasseien van Vilvoorde van wel heel dichtbij. Er zat niks anders op dan recht te krabbelen fiets te nemen en de wissel in te stormen. Slechts half beseffend wat ik aan het doen was aan het lopen begonnen. Na 2 rondes begon de stramheid weg te ebben en voelde ik weer waar mijn tenen zaten.
Aan de meet had ik nog een 2tal minuten over op mijn eerste achtervolger. De eerste zege was binnen...

Mijn eens spierwitte wedstrijdsloefkes zien nu helaas rood/roze van het bloed maar het was t waard.

Ik voel me nog sterker dagelijks worden, en kijk nu al uit naar de volgende afspraak op 26juli in Kapelle o/d Bos. Daar zal de concurrentie iets taaier zijn, maar ik zal mn vel duur verkopen.

Gepost door: Joris | 15-07-08

Goe bezig Joris !! keep up the good work

groete

Dieter

Gepost door: Dieter | 19-07-08

Sterk Joris!! Dat beloofd voor de toekomst...

Gepost door: Jo | 19-07-08

De commentaren zijn gesloten.