29-06-08

Verslagje Brasschaat

Dat je voor triathlon niet alleen goed getraind moet zijn, maar ook goed uitgerust, heb ik vandaag wel ervaren ..... Na een zeer vermoeiende werkweek startte ik dan ook niet met een supergevoel. Het zwemmen ging eigenlijk wel goed, en ook van het fietsen geen klagen en dat ondanks de zware wind die meestal van opzij blies. Volledig volgens mij vooropgesteld schema startte ik na 3u10 het lopen, maar dan was het gedaan met de fun. Mijn energiereep zat duidelijk nog in mijn maag te zwabberen : geen energie in de body dus, en verder niets binnen te krijgen. Dan maar de vastgeroeste maag losgekregen door rustig tempo te lopen, en elke bevoorrading een colake en een waterke. Ondertussen liep Roel mij vlot voorbij, zodat hij als 2e (!) U23 eindigde na 4u25. Ikzelf mocht er na 5u03 een punt achter zetten, alweer een halve afgewerkt (maar volgende keer mag het iets beter zijn...)

Daarnaast was Jurgen in Eeklo aktief. Misschien lees je ook iets van hem.

22:59 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aangezien Hans deze maand nog zelden achter de pc kan, laat ik hier kort wat weten van zondag in Eeklo. Het liep ook voor mij niet goed. Het zwemmen was zoals gewoonlijk naar behoren en kwam als 21e aan wal. Fietsen ook nog goed en 24e aan het lopen begonnen. Maar terug volledig last in de buikstreek, uitgelopen en als 61e gefinisht.
Ben al bij de arts langs geweest en een onderzoekje laten doen want dat was toch wel eens nodig.
Zeer waarschijnlijk worden de problemen veroorzaakt door darmgassen die niet weg kunnen en overal op drukken, mogelijks moet ik mijn voedingspatroon wijzigen en neem ondertussen medicatie. Verder ben ik er voor triathlon even van tussen, wel neem ik deel aan de tijdrit (27km) te Waarde (NL) zaterdag en op 27/07 de 10km run te Oostende!

Gepost door: Jürgen | 01-07-08

De commentaren zijn gesloten.