28-04-08

Geslaagd weekend in Luxemburg en Ruddervoorde

Het voorbije weekend was aktief voor TDW. Pieter was in Luxemburg aan de slag in een off-road duatlon : lopen-mtb-lopen, en haalde er een 2e plaats met een zeer sterk deelnemersveld.

Zondag waren er flink wat TDW-ers te zien in Ruddervoorde. Eerst ging de jeugd er aan de slag. Bij de C-jeugd debuteerde Karlien Claus met een 2e plaats, en de beste fietstijd. Broer Dieter deed het uitstekend in zijn eerste wedstrijd bij de B-jeugd en haalde er een 6e plaats. Michiel Dewilde kwam jammer genoeg ten val bij het fietsen en moest de strijd staken. We hopên dat de schaafwonden snel herstellen en vlug terug zijn plaats kan innemen. Met een 6e plaats na het lopen was hij zeker goed bezig. Bij de A-jeugd tenslotte startten 2 atletes : Eline startte voor de 1e x in een nationale jeugdwedstrijd met ** en deed het meer dan behoorlijk ondanks dat ze het hele fietstraject op haar eentje moest afwerken. Ze werd 8e in haar categorie en liet nog 2 juniores achter zich. Elise slaagde erin om in het lopen de schade te beperken, en kon met de beste fietstijd zodanig oprukken dat ze een mooie 4e plaats behaalde. Een dikke proficiat aan alle jeugdatleten dus !

Tijdens de recreatieve (hoewel..) hoofdwedstrijd zagen we ook 4 TDW'ers aan het werk. Kort samengevat : prachtige prestaties van elk ! Benny werd 7e en 2e in zijn categorie H40, Roel werd 10e en 3e in zijn categorie HU23. Als zwemmer werd Joris prachtig 20e, en Wesley werd 36e in deze zeer sterk bezette wedstrijd met meer dan 100 deelnemers.

20:36 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

21-04-08

TDW was in antwerpen en lebbeke

Het voorbije weekend presteerde Matthias zeer sterk in de 10miles van Antwerpen. Hij liep de ruim 16km in 58' en werd daarmee ca. 80e. Voorwaar sterk gelopen, dat belooft voor de komende triatlonwedstrijden.

In Lebbeke waren Joris en Davy aan de slag. Zoals steeds kwam Joris bij de besten na het zwemmen (4e tijd). Hij finishte uiteindelijk op een 23e plaats, 11e in zijn categorie, in de mooie tijd van 56'29. Davy eindigde 90e, en werd met zijn tijd van 1u10 mooi 5e belofte. Mooie prestatie van beiden !

En nu met z'n allen naar Ruddervoorde. De eerste jeugdcupwedstrijd staat er op het programma, alsook een mooi bezette duatlon. We kijken er nu reeds naar uit

13:25 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

12-04-08

TDW schittert in duatlon Oostende

De TDW-ers schitterenden deze middag in de duatlon van Oostende ! Dirk, Benny en Roel waren er van de partij en ze zullen het geweten hebben ! Met hun drieën eindigden zij bij de eerste 8, en bezetten zelfs 2 podiumplaatsen. Fantastisch gasten, en een heel heel dikke proficiat met zo'n mooie prestatie, zowel individueel als voor de club. Dirk werd 2e, Benny 3e en winnaar in de categorie H40, Roel 8e en 2e in de categorie U23. Prachtige resultaten !

21:37 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |