21-04-08

TDW was in antwerpen en lebbeke

Het voorbije weekend presteerde Matthias zeer sterk in de 10miles van Antwerpen. Hij liep de ruim 16km in 58' en werd daarmee ca. 80e. Voorwaar sterk gelopen, dat belooft voor de komende triatlonwedstrijden.

In Lebbeke waren Joris en Davy aan de slag. Zoals steeds kwam Joris bij de besten na het zwemmen (4e tijd). Hij finishte uiteindelijk op een 23e plaats, 11e in zijn categorie, in de mooie tijd van 56'29. Davy eindigde 90e, en werd met zijn tijd van 1u10 mooi 5e belofte. Mooie prestatie van beiden !

En nu met z'n allen naar Ruddervoorde. De eerste jeugdcupwedstrijd staat er op het programma, alsook een mooi bezette duatlon. We kijken er nu reeds naar uit

13:25 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Lebbeke Zo de spits is eraf, het seizoen is op gang geschoten.
Lebbeke was net als vorig jaar mijn eerste wedstrijd. Het werd hoog tijd dat ik kon starten, na een hele winter stevig trainen wil je weten waar je staat.
Ik moest weer eens vreselijk vroeg zwemmen, om 8u50 moets ik het water al in. Als je deftig wilt opwarmen moet je dus op tijd uit je bed. Gelukkig ben ik eerder een ochtend mens. Starten mocht ik tegelijkertijd met Wouter Monchy. Met een mooie maar geen super, 5'39 zwom ik de 3e tijd.

's middags was het dan te starten met fietsen. Mijn wissel ging vlot en ik zat direct in de goeie groep. Met de top 7 en veel sterke jongens draaiden we mooi rond al wou niet iedereen even hard meerwerken. Helaas maakte ik een inschattinsgfoutje, net toen ik wou drinken sprong Lander Dircken weg. De rest kon erachteraan, ik zat net recht en was dus te laat. Na 10km op 50m van hen gehangen te hebben moest ik meer lossen en werd ik bijgehaald door een andere heel grote groep. Ik had echter al danig veel krachten verspeeld dat ik net niet meer meekon met hen.

Wissel fietsen/lopen ging probleemloos, ik zat al snel in mn goede tempo. Dat ik nog werd bijgehaald door een 4tal lopers, tja daar was niks aan te doen he.

23e en dta voor eigenlijk maar mijn 5e wedstrijd ooit, al bij al een mooi resultaat. We weten nu dat we een pak sterker zijn geworden dan vorig jaar. En dat mits nog wat technisch inzicht bijkweken ik vooraan zeker kan meespelen. Het beloofd een mooi seizoen te worden

Gepost door: Joris | 22-04-08

Jo Magerman in Marathon Antwerpen Jo Magerman heeft ondanks een minimale looptraining (duurloopjes van max 1u) deelgenomen aan de marathon van Antwerpen. Hij deed iets meer dan 3u11 over de 42,195 km.

Gepost door: pieter bracke | 22-04-08

De commentaren zijn gesloten.