31-03-08

Knappe prestaties in Geluwe!

Gisteren werd in Geluwe de aftrap gegeven van het duathlonseizoen op de weg. In totaal stonden 5 TDW-ers aan de start van de verschillende wedstrijden. Michaël Apers behaalde een 8e plaats bij de Jeugd C en B. Michaël had er meer van verwacht, maar door een pijnlijke knie was het niet mogelijk om voluit te gaan. Eline De Schutter maakte tijdens haar debuut grote indruk. Ze dosseerde goed en liep heel fris over de eindstreep. Eline behaalde een 2e plaats bij de vrouwen en een 1e plaats in haar categorie.

Roel De Smet, Wesley De Mulder en Pieter Bracke gingen van start bij de grote jongens en dames. Wesley proefde voor het eerst van een duathlon. Daarbij proefde hij jammer genoeg heel even van het asfalt tijdens een valpartij. Hij zette echter door en via een sterke 2e loopproef kon hij alsnog een knappe 35e plaats uit de brand slepen. Roel liep en fietste beresterk en wist ondanks een valpartij  (ja, het wegdek was bijzonder glad) 6e te eindigen in mooi gezelschap. Pieter deed het eveneens uitstekend en eindigde als 4e op een 15-tal seconden van het podium. Zijn relaas lees je hier.

 

 

13:40 Gepost door pieter in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Voor een spreekoefening van Nederlands over triatlon en duatlon heb ik een filmpje gemaakt van de duatlon in Geluwe, je kan dat hier bekijken:
http://nl.youtube.com/watch?v=eVNHKK2UQDU
Sorry voor de soms trillende beelden, maar ik had een beetje kou:-p

xx Eline

Gepost door: Eline | 31-03-08

tof filmpje Hey Eline. Leuk filmpje! Echt tof. En nogmaals proficiat met uw mooie prestatie hé!

Gepost door: pieter bracke | 01-04-08

De commentaren zijn gesloten.