17-03-08

Pech nekt tdw!

Afgelopen weekend moest Dirk verleyen met een kwetsuur in de lies verstek geven voor de Zwinstedenloop.

Pieter Bracke ging van start in de offroad duathlon van Dinant. De duathlon bestond uit 6 km lopen, 24 km mountainbiken en nog eens 6 km lopen. Het lastige parcours, met stevige hellingen, steile afdalingen en technische singletracks lag er door de regen van de afgelopen week heel zwaar, maar berijdbaar, bij. De start was bijzonder snel. Toch kon Pieter vrij gemakkelijk meeschuiven in de spits van de wedstrijd. Na een 2 tal km voerde Pieter de forcing op een lange klim en slaagde erin om samen met een duatleet van TRiGT afstand te nemen van de rest van het deelnemersveld. Na een 6-tal km liepen Pieter en zijn metgezel met een grote voorsprong het wisselpark in.

Pieter kreeg na amper 1 km mountainbiken echter af te rekenen met een lekke band. Jammer genoeg slaagde hij er niet in om de band te herstellen waardoor hij ontgoocheld uit de wedstrijd moest stappen. Een spijtige zaak, want een overwinning zat er dik in!

 

 

10:19 Gepost door pieter in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

en in de haan Doodjammer Pieter, de conditie laat blijkbaar mooie dingen toe. Mtb met rupsbanden voorzien ??

In De Haan had ik geen pech, maar toch gisteren vastgesteld dat mijn achterband leeg was. Dus allicht laatste fietsstuk op leeglopende band afgewerkt. Mijn zwemmen was niet goed, met 10' stond ik ochgot amper voor de schoolslagzwemmers. De eerste 100m was met 1'38 goed voor mij, maar ik kan dat tempo van geen kanten vasthouden. Het Bourgondische leven van deze week, en de trainingen voor de wedstrijd eisten blijkbaar hun tol.. Na het zwemmen ben ik dan 70 km gaan fietstrainen. Dat zal mij ook wel wat tijd in de wedstrijd gekost hebben, hoewel ik met 36 km/u gem. tevreden ben. Heb wel zo'n toffen typ gehad die in mijn wiel zat te puffen en te blazen en dan bij het lopen frisjes van mij weg loopt.. Zat al van in het loopbegin met verzuurde benen, heb toch nog 4'50/km gehaald. Al bij al voor mij dus redelijk, maar moet beter kunnen. Het weer was wel schitterend.

Gepost door: hans | 17-03-08

De commentaren zijn gesloten.