01-02-08

Kledij lidgeld seizoenprogramma

De bestelde kledij is geleverd. Bij de eerstvolgende trainingen gaan we verder met de verdeling, voor wie zijn bestelde kledij nog niet heeft gekregen. We vragen wel om eerst het verschuldigde lidgeld te betalen !

Gezien er nog enkele bestellingen binnenkwamen nadat deze reeks in afwerking was, doen we binnenkort nog een bijbestelling. Wie nog interesse heeft in extra kledij : koersbroek, koerstrui kort/lang, windtex, windbreaker, wedstrijdpakje, loopshirt. Laat dat aub zo snel mogelijk weten aan Pieter, Michel of mijzelf. Op 18 februari gaat de volgende bestelling de deur uit, wie dan niet heeft bijbesteld, riskeert pas in de zomer nog kledij te krijgen.

Vergeet ook niet je aansluitingsfiche vtdl binnen te brengen. Wie tijdig zijn licentie wil hebben, brengt ook best alles  in orde voor half februari !

Kijk ook regelmatig naar het wedstrijdprogramma op de vtdl-website. Er staan al behoorlijk wat wedstrijddata op. We proberen dit jaar ook wat af te spreken wie waar start. Veel plezier alvast

22:58 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.