17-12-07

TDW presteert in Kasterlee

De meesten onder jullie weten het allicht al : Pieter haalde een schitterende bronzen plaats, en Roel werd beste belofte (22e algemeen). Benny liep en reed schitterend, maar had voorspeld om halfweg af te stappen om de voorbereiding op zijn komende zomerseizoen optimaal te houden.

Hieronder het wedstrijdverslag van Roel :

Ik hoopte om in kasterlee top 20 te zijn en ergens geloofde ik in mijn kansen voor de top 10 maar het werd helaas 'slechts' 22ste. Na de eerste 15 km lopen liep ik volgens mij achtste. Na drie km fietsen verloor ik een lens waardoor ik helaas nauwelijks nog iets zag. Gevolg, 15 man die mij voorbijgaan in die eerste ronde. Pas na 26 km kon ik een nieuwe bril te pakken krijgen waardoor ik plots alle wortels en putten terug kon zien. Een openbaring! Na 65 km fietsen ga ik dan nog een zwaar op mijn gezicht (of bakkes om het iets mooier te zeggen). Even dacht ik aan opgeven omdat ik mijn knie niet meer kon plooien en een lelijke diepe vleeswonde had in mijn dij. Hier verloor ik ook weer 10 minuten en enkele plaatsen. Maar toch doorgebeten en uiteindelijk de 105 km ploeteren kunnen beeindigen als 33ste. In de afsluitende 30 km lopen kon ik nog 11 man inhalen en zo als jongste deelnemer op 22ste plaats eindigen van meer dan 200 deelnemers. Moe, niet zo tevreden maar wel enorm blij dat ik er geraakt ben. Je komt jezelf in 8 uur en een half wedstrijd verscheidene keren tegen en regelmatig vraag je je af waarom je dat in godsnaam aan het doen bent. Na mijn val deed alles pijn, bij elke stap voelde ik de wonde in mijn dij maar ik ben zo blij dat ik kunnen doorbijten heb. Er had misschien meer ingezeten maar dat zal voor binnen twee jaar zijn. Volgend jaar ben ik een paar maanden op stage in finland en zal de hel het zonder mij moeten doen.
Een dag later kan ik nauwelijks bewegen. De wonde op mijn dij is gisteren nog gehecht en volgende week mogen de draadjes er uit. MIjn knie is dik maar komt normaal ook wel in orde. Hopelijk geraak ik straks met mijn fiets naar de les.
Pieter, proficiat met je derde plaats! Als je ziet waar je nu staat tov vorig jaar!! Chapeau, ooit win je in Kasterlee!
Michel, bedankt om te helpen bevoorraden!

21:40 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-12-07

fietstraining voor de jeugd

Fietstraining op zondagmorgen in plaats van zaterdag ?  Laat uw interesse hiervoor kennen bij Benny, Michel of Pieter.

Hierbij er nog eens aan herinneren dat gevraagd wordt te verwittigen voor al of niet aanwezig zijn op zaterdagmorgen, aan Benny Claus.

22:27 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |