03-09-07

Voorbije weekend : Wetteren, Grevenmacher, Waardamme, Brugge en Turnhout

Het voorbije weekend waren we alweer op veel plaatsen aktief. Eerst en vooral natuurlijk in Wetteren. Zowel in de kids run, de 5 km, de 10 km als in de koers waren de TDW-kleuren aanwezig. Benny heeft ondertussen de halve triatlon pannenkoekenbakken afgelegd, en er werd ook intensief geflyerd. In Wetteren zullen ze ons nu wel kennen, alvast allemaal bedankt voor de aanwezigheid.

Joris behaalde zowel op zaterdag (Brugge) en zondag (Turnhout) winst in zijn 1.000 m vrije slag. Als ik dat goed gezien heb op www.openwater.info dan wint hij ook het zomerklassement in zijn categorie.

Bart liep zaterdag nog de 5e plaats in de 5km run . Daarna startte hij zondag in grevenmacher : "het eerste lopen (10km) verliep vrij vlot, ook op de fiets (100km) ging het in de eerste v 4 rondes goed, tot ik in een chicane in een afdaling klapband kreeg en slecht neerkwam. gelukkig voor mij wel tegen strobalen! ik heb dan een nieuwe band gelegd en met pijn verder gereden. na 65km fietsen reed ik nogmaals lek, wat ik terug kon herstellen maar de veer volledig deed breken. na een zwakke fietstijd (teveel kniepijn) ben ik nog aan het lopen (12km) begonnen maar heb daarin opgegeven. Met slechts 5 weken training in de benen viel het begin nog mee maar heb ik nog geen beeld kunnen vormen wat ik waard zou geweest zijn zonder te vallen..."

In Waardamme tenslotte legden onze jeugdatleten de laatste manche van de jeugdcup af. Dieter behaalde een duidelijke overwinning, en wint daarmee oververdiend het jaarklassement 2007 bij de jeugdC. Michael (fietsen) en Michiel (lopen) reden een zeer goede wedstrijd. Zij kunnen met vertrouwen werken naar volgend jaar. Elise moest al snel de groep lossen bij het lopen. Toch zette ze moedig haar wedstrijd verder. Ondertussen is het medisch advies duidelijk : absolute trainingsstop tot volledig herstel. Ze kan voor de zoveelste maal haar doorzettingsvermogen bewijzen. Veel goede moed.

21:26 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dat heb je goed gezien Hans.
Zonder onbescheiden te willen klinken, er stond deze zomer geen maat op me. De zwemwedstrijden waar ik aan de start verscheen won ik allen, en meestal in de de snelste tijd van die dag. Enkel op de eerste van het seizoen moest ik Brain Ryckeman laten voorgaan (maar dat is een klasse hoger, want nu al zeker van zijn ticket richting Peking).
Nu start mijn winter al. Volgend jaar gaan we er weer voor!

Gepost door: Joris | 03-09-07

foto's Zijn er geen foto's van de wetthra run?

Gepost door: matthias | 06-09-07

De commentaren zijn gesloten.