06-08-07

geslaagd weekend in berlare,eupen en antwerpen

We waren weer eens op diverse fronten aan de slag. Zaterdag gingen Alain en Jo M als echte clubgenoten netjes na elkaar over de meet, resp. 31e en 32e plaats. Voorwaar een schitterend resultaat (2.00.29 en 2.00.38). Alain was bovendien heel fotogeniek, want zijn aankomst staat veelvuldig gefotografeerd. Goed voor de sponsor, en al duidelijk een resultaat van geslaagde jeugdwerking ...

Zondag werd Roel in Eupen vice-Belgisch Kampioen Triathlon LD bij de beloften in een tijd van 4.37.37. Alvast een dikke proficiat. Op zaterdag deed Matthias er een geslaagde 1/8. Dat belooft voor de jeugdcupwedstrijd volgende week. In Antwerpen waren we er met zijn 4. Joris promootte zich tot de tv-vedette van tdw, dat heb je als je met de toppers uit het water komt. Met een 93e plaats en als 7e belofte (4.40.01) is zijn eerste halve in elk geval geslaagd. Jo V werd er 127e en daarmee 26e in zijn age-group (4.48.39). Zelf had ik wat last van een geslaagd vriendenfeestje de avond voordien, maar dankzij de extra waterdouches van Michel ben ik blijven lopen, en haalde zo toch een plaatsje bij de eerste helft (410e, 76e cat in 5.34.19). De prijs van doorzetting is echter voor Davy : ondanks een valpartij (polsbreuk?) bij het fietsen zette hij door, en bereikte de finish als 646e (23e belofte) in 7.33.51. In een wedstrijd met meer dan 250 opgevers een fantastische prestatie.

En nu op naar het volgende weekend : Butgenbach voor de triathleten, Geel voor de duatleten en ook nog Wuustwezel, Meise, Lommel voor de liefhebbers

13:40 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kort een verslagje van eupen:

Door het gebrek aan duathlons had ik besloten om eupen mee te doen dit jaar. Ik wist dat ik als een van de laatsten uit het water zou komen en dan aan een inhaalrace zou moeten beginnen. Eupen was ook BK triatlon LD en er stonden 11 beloften aan de start.
Het zwemmen was zoals verwacht rampzalig. Na een 50 tal minuten kwam ik als 296 uit het water... Na een snelle wissel kon het inhalen beginnen. Maar weeral miste ik hier een mikpunt of fietser die even snel reed als mij. Na de 80 zware km lag ik in 126 positie. Het loopparcours bestond uit drie ronden van 7 km. In mijn tweede ronde kwam Pieter Helin, die aan zijn laatste ronde bezig was, bij mij. Ik kon zijn tempo zeer goed volgen en besloot om hem te hazen aangezien hij meedeed voor het podium.
Uiteindelijk finishte ik als 68ste (ook 12 trio's voor mij, dus eigenlijk 56ste) op een dik halfuur van de eersten.
Ik bleek derde belofte te zijn maar de tweede was een kaaskop zodat ik vice bk werd bij de beloften (niet dat het veel voorsteld uiteraard)
Op naar geel nu. Normaal zal ik voldoende gerecupereerd zijn maar helaas werk ik deze week en moet ik elke dag om 4 uur uit mijn bed.

PS: Koen, merci voor uw wielen!!! schitterende dingskes
PS: Michel, bedankt om mij op zaterdagavond nog te depaneren
PS: Francis, bedankt voor de 10 speed cassette
PS: Bedankt mathias om te supporteren en proficiat met je prestatie zaterdag!

Gepost door: roel | 06-08-07

Vorige zondag meegedaan aan Antwerp 70.3.Mooie wedstrijd.Mijn zwemmen verliep vlot (39') .Ook mijn fietsen ging heel goed tot ik ±12 km van het einde
gevallen ben.Ondanks de val en de pijn heb ik de wedstrijd uitgelopen (?). Daardoor heb ik veel tijd verloren en ben ik pas aangekomen na 7.33.Zondagavond nog naar spoed gereden.Daar bleek dat ik een barstje heb in mijn hand en dat mijn duim gebroken is.Gisteren(vrijdag) was er nog geen beterschap en werd mijn hand in de plaaster gelegd.Op 30 augustus mag hij verwijderd worden.Ik ben dan juist op tijd om deel te nemen aan de zwintriathlon en de ploegentriathlon.

Gepost door: Davy | 11-08-07

De commentaren zijn gesloten.