21-05-07

succesvolle tdw-dag in hollain-antoing

Afgelopen zaterdag was er dus het BK duathlon en de Jeugdcup triathlon in Antoing. Dat we er met TDW goed vertegenwoordigd waren, zie je op bijgaande foto. Onze clubgenoot Koen Maris stak er met kop en schouder bovenuit en haalde met overmacht de Belgische titel binnen. Dirk haalde zijn plaats in de top 10, en Benny zat er heel dicht bij. Het wedstrijdverhaal kan je lezen op de blog van Dirk. Ook Pieter, Bart en Alex waren er bij en zorgden ervoor dat onze clubkleuren regelmatig te zien waren.

Onze meest enthousiaste duatleet was er ook bij : Riken. Door de leeftijdsbeperking mag hij nog niet deelnemen aan de jeugd C-wedstrijden, maar zaterdag kon hij al eens proeven van het echte wedstrijdgevoel in de Powerkid. In een spannende wedstrijd werd hij knap 2e. Net als zijn zus kon hij met een beker naar huis. Dat belooft voor de toekomst.

Voor het duathlonprogramma deden Elise en Matthias hun wedstrijd in de Jeugdcup triathlon. Voor Matthias was het zijn eerste deelname. Hij kon van heel dicht vaststellen dat er bij de jeugdA en juniors zware jongens bij zitten die heel, heel hard kunnen fietsen. Hij eindigde met een sterk loopnummer zijn eerste wedstrijd, en is nu klaar voor het BK volgende week. Ook Elise zette een mooie prestatie neer. Na het zwemmen waren de kaarten eigenlijk al geschud. Met een sterk fietsnummer kon ze wel naderen, maar de posities veranderden niet. Ook in het lopen kon ze nog wat naderen, maar de toppers bleven buiten schot. Voldoende rust voor een verder herstel en de 2e seizoenshelft kan nog aardige verrassingen opleveren. Op naar het BK in Meerhout volgende zondag. 

12:03 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat aan allen!!

Gepost door: trainer | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.