17-05-07

Avontuur van Jurgen in Kruiningen

Een erg winderige triathlon in kruiningen was het, wel bleef het droog, uitgezonderd voor de halve afstand in de ochtend tot net voor de start van de OD-afstand (1500-40-10) waar ik en Davy van start gingen. Over de 3 wedstrijdafstanden verspreid waren maar liefst 90 atleten uit België ingeschreven!
Om 11u20 gingen wij van start, met ruim 80-85 man het 50m buitenzwembad in. Het verliep vooral in het begin niet vlot, een zeer troebel zicht en toch
wel koud water! Daardoor veel foutjes, keerpunt etc. Het was veel voorbij steken met tegenliggers in de weg verder zwom ik volledig eigen tempo.
Kon naar mijn mening sneller...
2rondes fietsen, niet-stayer, was best lastig, maar ging vrij vlot, tot ik
opeens "pssssst" hoorde. Het vervolg was een wandeling van een minuutje of 18 ongeveer, vervolgens passeerde een diepgelovig man me, en die zo tegen mij "heyhey moet je een bandje en pomp hebben,...,we moeten elkaar helpen, het staat in de bijbel!" Kon me nog net recht houden, maar was er blij mee, tof van die kerel! Ik verwisselde de band en verwijderde een scherp stuk glas eruit, op een halfvolle band en met pomp en lepels in de rechterhand reed ik de
resterende 8km van de 40 tot de wisselzone gewoon uit.
Rustig gewisseld, toch maar de loopschoentjes aangedaan en aan't lopen
gegaan, zat toen 62e positie. Ben nog 10 plaatsen naar voor kunnen schuiven, werd dus 52e.(2u34'37") (Zonder deze lekke band schat ik volgens doortrekking van mijn fietsgemiddelde, een eindplek tussen de 15 en 20 er in zat.) Toch wens ik het zwemmen en zeker het lopen een stuk sneller! Davy eindigde met een 68e plek (2u46'58").
Ook bedankt aan onze plaatselijke coach, even denken,...Frank Vogels!

 

Tot zover het verhaal van Jurgen, zie ook reactie op een vroeger bericht. Via 'Reageer' kunnen jullie ook een wedstrijdverhaal doorgeven.

09:28 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Misschien hoog tijd om opnieuw wat meer naar de kerk te gaan Jurgen!? Leuk verhaal en al-bij-al nog een goede prestatie! Met uw huidige conditie zal je nog wel mooie dingen laten zien!

Gepost door: Pieter Bracke | 21-05-07

De commentaren zijn gesloten.