06-05-07

Koen Maris wint in Bastendorf

Het was een schitterend weertje daar in Luxemburg, stralende zon en bijna 25 °C. Het was dan ook presteren geblazen in een sterk bezette SP Duatlon. Zoals te verwachten trokken de korte afstand-specialisten gelijk alle registers open. Maar Koen volgde gezwind, en kon mee met het kopgroepje wisselen. Met het fietsen zette hij dan orde op zaken, en gaf de leiding niet meer af. Sterk staaltje van onze topper ! Ook Dirk Verleyen presteerde schitterend, hij volgde voortdurend net na de kop, en door naar het einde toe (zoals gewoonlijk...) steeds sterker te worden, haalde hij een prachtige top-10 plaats binnen.

 

Ook de jeugd was er bij. Bij Jeugd B reden Michael en Michiel een verdienstelijke wedstrijd en eindigden resp. 8e en 11e. Bij Jeugd A heeft Elise weer eens op al haar doorzettingsvermogen beroep moeten doen. Bij de fiets-start werd het letterlijk zwart voor de ogen, maar opgeven kon niet. Uiteindelijk liep ze nog een uitstekende looptijd en eindigde 9e. Alweer een dikke proficiat voor alle jeugdatleten ! Afspraak binnen 14 dagen voor de start van de jeugdtriatlons.

21:34 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Schitterend Koen, Dirk, Michiel, Michael!!

Ik zelf was er helaas niet bij aangezien ik nu al blok heb en me geen dag verlies kon permitteren. Normaal gezien zal ik dus voor een tijdje afwezig zijn. Ik ging op 1 juli recreatieve en op 7 juli SP duathlon meedoen maar ik moet op 29 juni mijn wijsheidstanden laten trekken onder volledige narcose en ik weet niet in hoeverre ik hier snel genoeg pijnloos mee ga kunnen lopen

Roel

Gepost door: roel | 08-05-07

De commentaren zijn gesloten.