30-04-07

TDW laat zich zien in Ruddervoorde

Het voorbije weekend was het hoogdag voor de duatlonliefhebbers met de wedstrijd in Ruddervoorde. Met TDW slagen we erin in het jeugdcupcircuit te starten in elke jeugdreeks, en voor ons eerste jaar is dat op zich al een succes, met dank aan al onze jeugdatleten en trainers. In Jeugd C was onze Dieter alweer outstanding. In het fietsen bouwde hij een comfortabele voorsprong op en haalde zo zijn 2e winst in het jeugdcupcircuit binnen. Bij jeugd B verdedigden Michael en Michiel zeer verdienstelijk onze kleuren. Michael blijft met regelmaat goed presteren in zijn eerste competitie-wedstrijden, en Michiel toonde al zijn karakter om zijn pijn te verbijten bij de start van het 2e lopen. Bij Jeugd A was Elise van de partij. Na een rustige (..) loopstart zette ze de fietsturbo op, en reed met de beste fietstijd gelijk naar de koppositie. De topdrie startte samen het laatste looponderdeel, en Elise haalde een zeer verdienstelijke 2e plaats.

Daarna gingen de seniors en beloften aan de slag. Met Benny, Dirk, Roel, Pieter en Alex was de blauw-zwart-oranje gilde van TDW zowel kwalitatief als kwantitatief goed vertegenwoordigd. Al bij het eerste lopen waren de krachtverhoudingen duidelijk : Benny en Dirk nestelden zich in de top tien, op korte afstand gevolgd door Roel, met daarachter Pieter en dan Alex netjes in het peloton. De latere winnaar Mike Dewilde fietste als een z... en nam een onoverbrugbare voorsprong. Ondertussen schoven Benny en Dirk nog enkele plaatsen naar voor om bij het laatste looponderdeel toe te slaan. Met een 2e en 4e plaats voegen ze weer een verdienstelijke ereplaats aan hun palmares toe. Na hen haalde Roel een mooie 15e plaats en werd 4e in de beloften-categorie.Pieter eindigde rond de 25e plaats, en Alex finishte met de middengroep.

Het was dus een mooie TDW-dag met elke starter verdienstelijk over de eindmeet en een aangename duatlondag met schitterend sport- en supporterweer. En nu op naar volgend weekend voor de jeugdcup- en SP-duatlon in Bastendorf.

09:41 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

knap, knap ,knap! TDW heeft zijn start in de tri en duatlonwereld zeker niet mislopen.
het is bijzonder werken met zo'n gemotiveerde atleten! volhouden en we gaan nog vele mooie momenten beleven!
succes!!

Gepost door: trainer | 30-04-07

De commentaren zijn gesloten.