25-04-07

Mooie prestaties van het voorbije weekend :Horst,Lebbeke,Avelgem

TDW was zoals aangekondigd op verschillende plaatsen aktief.

In Horst NL haalde Koen Maris een schitterende 4e plaats op het WK (!) Powerman. Zoals hijzelf schrijft op zijn website strandde hij op slechts 7 seconden van het podium, en zelfs 17 seconden van de 2e plaats. Je kunt meer lezen via de link op deze pagina. In dezelfde wedstrijd streden Bart Pauwels en Roel De Smet, en ook zij haalden een zeer mooie uitslag, resp. 9e en 4e in hun age group.

Dichter bij huis waren Hans, Elise en Joris aan de slag. In Lebbeke deed Joris zijn debuut, met een 2e zwemtijd en een 41e plaats overall. Schitterend debuut in een sterk bezette wedstrijd. Elise klopte de vader en was dus zeker tevreden met een goede prestatie.

In de zwemloop van Avelgem waren onze dames vertegenwoordigd. Karlien Claus haalde de 2e plaats in de 10-11j en ook Stephanie hield er de TDW-eer hoog.

Dirk en Matthias waren ook nog aktief in verschillende loopwedstrijden. Zie link en reactie.

Op naar volgend weekend !

14:03 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb zondag meegedaan aan de antwerp 10 miles. Het was een zalige dag om te lopen en de sfeer was echt goed. Vanaf het begin voelde ik dat ik goed zat en heb dus stevig doorgelopen. Ik had een tijd van 1.05 en dat leverde me een 140e plaats op op meer dan 10000 deelnemers. grtjs matthias

Gepost door: Matthias | 25-04-07

Zondag inderdaad meegedaan in Horst. Was niet helemaal tevreden aangezien ik rustig gestart was in de hoop zo bij het fietsen frisse benen te hebben. Maar ik geraakte eigenlijk nooit in een goed tempo. Ik had gehoopt om bij de eerste 50 te zitten en met die 83ste plaats kan ik toch niet echt tevreden zijn. Wel jammer dat ik op 21 sec van het podium in mijn age group strandde.

Gepost door: Roel | 26-04-07

De commentaren zijn gesloten.