15-04-07

Verdienstelijke jeugd in Brasschaat

Met zomerse temperaturen startte vandaag het Nationale Jeugdcupcircuit Duatlon in Brasschaat, in een prachtige wedstrijdomgeving op het militair domein. TDW was in alle categorieën Jeugd C-B-A vertegenwoordigd, en al onze jeugdatleten presteerden een verdienstelijke wedstrijd.

De eerste wedstrijd bij Jeugd C was meteen raak. Dieter Claus stak met kop en schouders boven de tegenstand en won oververdiend.

Bij Jeugd B moesten Michael en Michiel de kopgroep laten gaan bij de eerste loopproef, maar volgden op korte afstand. De posities veranderden niet meer tijdens het fietsen en afsluitende loopproef. Michael haalde er nog een mooie eindsprint uit, en had bijna nog een plaatsje opgeschoven.

De meisjes bij Jeugd A, Elise en Stephanie, hadden een moeilijke maar verdienstelijke wedstrijd. Bij de eerste loopproef moesten ze de groep laten lopen, en ze konden die niet meer terugpikken bij het fietsen en afsluitend lopen. Toch streden ze moedig verder, en rekenen op volgende keer beter.

22:40 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

schitterend! Proficiat Dieter met uw overwinning, prachtig gedaan! Ook een serieuze pluim voor Michael, Michiel, Elise en Stephanie. Ook zij vertegenwoordigden onze club op een schitterende manier. Ik ben heel fier op jullie!

Groetjes en doe zo verder.

Pieter

Gepost door: pieter | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.