18-03-07

succesvol weekend voor tdw

Voor de triatlonners is de kop eraf : het seizoen is gestart met De Haan, en wij waren er bij ! Met 4 deelnemers en Frank even actief aan de zijlijn. Van het zwemmen was alleen Dirk tevreden : als schoolslag-duatleet haalde hij een meer dan behoorlijke 9.50 op zijn 500 m. Ikzelf moet daarvoor al 2 jaar mijn crawl oefenen... Davy heeft ongetwijfeld 50 m te veel gezwommen en Elise vond dat ze veel sneller kon zwemmen, maar dat is dan voor de volgende keer.. Met goede moed vertrokken we enkele uren later met de fiets. Nu weten we wat een flinke zeebries betekent ! Op een parcours met voornamelijk zijwind, tegenwind in open veld en meewind tussen de huizen was het flink afzien. Hetzelfde windspel tijdens het lopen maakte er een zware wedstrijd van.

Na dik anderhalf uur waren we allemaal tevreden over de eindmeet gekomen. Dirk had zijn motor een beetje geforceerd in het eerste fietsstuk, maar kon na een rustiger tweede stuk de turbo opzetten in het lopen, en rukte zo op naar de verhoopte plaats in de top 30 (29). Voor mezelf en Davy is het pas deze zomer dat telt, en wij waren tevreden met een doorgedreven trainingsdag met een mooie wedstrijd. De jongste deelneemster Elise finishte knap als 10e dame, en is als enige in die categorie ook WINNAAR van de dames bij jeugd-A !!

 

Gisteren was ook Bart Pauwels bij de winnaars : hij haalde de 1e plaats in de stratenloop van Sas van Gent : over 16.6 km had hij 20" voorsprong op de 2e, met een deelnemersveld van 109. Dikke proficiat waard zeker !

 

Voor de TDW'ers die volgende week aan de start komen (tri- en duatlon Oostende, zwemloop Hofstade) is de toon alvast gezet.

 

 

 

 

21:19 Gepost door Hans in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.